انجمن های شهید آوینی

به انجمن های شهید آوینی خوش آمدید. ورود | ثبت نام | راهنما
در جستجو

آموزش بازی سازی

شروع كننده موضوع: bandeye khoda   شروع شده از: 2/11/1386, 2:43 PM   پاسخ ها: 15
صفحه 1 از 2 (16 مورد)   1 2 »
Sort Posts: قبلی بعدی
  •  7/9/1386, 7:38 PM 6137

آموزش بازی سازی

بسم الله الرحمن الرحیم باتوکل بر حق تعالی اگر کسایی درمورد انیمیشن سازی وبازی سازی بلد هستن می تونن در این قسمت بنویسن بنده 3روز منتظر می مونم اگر نشد بنده شروع میکنم ببینم چی میشه البته از ابتدا که اصلا برای بازی سازی چه چیزهای احتیاج هست یا علی مدد خدانگهدار شما
    مجتبی شعبانزاده
  •  10/9/1386, 7:39 PM 6142 در پاسخ به 6137

پاسخ به: آموزش بازی سازی

بسم الله الرحمن الرحیم

ازآنجا که برای هر برنامه ای و هدفی که داریم در رایانه باید نرم افزاری وجود داشته باشد برای بازی سازی وانیمیشن سازی و صداگذاری و برنامه نویسی برنامه هایی نوشته شده است

برنامه هایی که در انیمیشن سازی دربازار زیاد هستند اما ازجمله قویترین آنها مایا و مکس هستند که بصورت سه بعدی انیمیشن میسازند وخیلی از انمیشن های قوی جهانی در همین برنامه ها ساخته شده است... مکس بیشتر به ممکن است به سمت مهندسی ومعماری و طراحی هایی به این شکل تمایل داشته باشد ولی مایا درهمه سطوح کار کرده و حتی در ماتریال دهی و تنظیماتش بسیار قوی عمل می کند اما به هرحال این دونرفم افزار تقریبا درحال رشد هستند وقویتر می شوند.

ازطرفی برای برنامه نویسی برنامه هایی چون ویژوال سی پلاس پلاس وویژوال بیسیک و جاوا وغیره وجود دارند که ممکن است قویترین آنها از لحاظ برنامه سازی ویژوال سی باشد اما ویژوال بیسیک به زبان محاوره ای نزدیک تر است به هرحال برای ما ایرانیان که چندان زبان خارجه سروکار نداریم فرقی نمی کند که کدام زبان به محاوره نزدیکتر است چون هرچه باشد باید یاد گرفت انگار که انگلیسی می آموزیم.

اما بازی سازی مشتقی از این دو برنامه های بالا می باشد یعنی هم باید برنامه نویسی نمود هم کارهای گرافیکی

برنامه نویسی بازی که خود روشی خاص به خود دارد و مثل اینکه بهترین نرم افزار برنامه نویسی بازی #Visual c می باشد .

اما الحمد الله نرم افزارهایی هستند که مشتق برنامه نویسی و ساخت اجسام سه بعدی را باهم دارند مثل Quest3D که هم می توان با آن برا کامپیوتر بازی ساخت هم برا پلی استیشن و هم Xbox ها اینطور که بنده اطلاع دارم... ولی نرم افزار های دیگری هم هستند نظیر 3dstudio Games که البته موتورشان نسبت به کائیست ضعیف تر است و بازی هایش تقریبا سطح پایین تر اما برای مبتدی خوب می باشد. یکی از امکانانت جالب کائیست راحتتر نمودن کار برنامه نویسی است. چرا که یکسری ابزارهای پیشفرض دارد که با انتخاب آنها یکسری برنامه ها ی دستی را خودش می نویسد.

برای بازی سازی احتیاج به صدا گذاری هم می باشد که این هم باید در نظرگرفته شود... با نرم افزار های AdobeAudioEditor می توانید صدای خود را ضبط نموده و روی آن کار کنید

البته نحوه ورود صدا و یا برنامه نویسی خود آموزش بخوصص خود را دارد که صدا کجا ودرچه زمانی و مکانی باید پخش شود و با برنامه نویسی هم باید گفت که یک واقعه مثل خوردن توپ به زمین کی باید اتفاق بیفتد

البته بنده دنبال گیر آموزشش می شوم وسعی میکنم اینجا آموزشش را بزارم

نکته قابل توجه ومهم اینه که اگر نرم افزار کاائیست رو گیر آوردین سعی کنید جسم سازی را در مکس یاد بگیرید تا جسم هایی که می سازید از لحاظ طبیعی بودن بهتر باشند وآنها را بتوانید وارد کائیست کنید

پس تا به اینجا آموختیم که برای بازی سازی احتیاج به نرم افزار های انیمیشن سازی و برنامه نویسی و صداگذاری می باشد البته خالی از وجه نیست که نرمافزاری چون Photoshop هم لازم هستش برای زیبا تر نمودن کار.

در پاسخ بعدی سعی می کنم در مورد داستان نویسی و موضوع بازی و میزان قدرت نرم افزارها صحبت کنم

مجتبی شعبانزاده
  •  10/9/1386, 7:40 PM 6143 در پاسخ به 6137

بسم الله الرحمن الرحیم

ازآنجا که برای هر برنامه ای و هدفی که داریم در رایانه باید نرم افزاری وجود داشته باشد برای بازی سازی وانیمیشن سازی و صداگذاری و برنامه نویسی برنامه هایی نوشته شده است

برنامه هایی که در انیمیشن سازی دربازار زیاد هستند اما ازجمله قویترین آنها مایا و مکس هستند که بصورت سه بعدی انیمیشن میسازند وخیلی از انمیشن های قوی جهانی در همین برنامه ها ساخته شده است... مکس بیشتر به ممکن است به سمت مهندسی ومعماری و طراحی هایی به این شکل تمایل داشته باشد ولی مایا درهمه سطوح کار کرده و حتی در ماتریال دهی و تنظیماتش بسیار قوی عمل می کند اما به هرحال این دونرفم افزار تقریبا درحال رشد هستند وقویتر می شوند.

ازطرفی برای برنامه نویسی برنامه هایی چون ویژوال سی پلاس پلاس وویژوال بیسیک و جاوا وغیره وجود دارند که ممکن است قویترین آنها از لحاظ برنامه سازی ویژوال سی باشد اما ویژوال بیسیک به زبان محاوره ای نزدیک تر است به هرحال برای ما ایرانیان که چندان زبان خارجه سروکار نداریم فرقی نمی کند که کدام زبان به محاوره نزدیکتر است چون هرچه باشد باید یاد گرفت انگار که انگلیسی می آموزیم.

اما بازی سازی مشتقی از این دو برنامه های بالا می باشد یعنی هم باید برنامه نویسی نمود هم کارهای گرافیکی

برنامه نویسی بازی که خود روشی خاص به خود دارد و مثل اینکه بهترین نرم افزار برنامه نویسی بازی #Visual c می باشد .

اما الحمد الله نرم افزارهایی هستند که مشتق برنامه نویسی و ساخت اجسام سه بعدی را باهم دارند مثل Quest3D که هم می توان با آن برا کامپیوتر بازی ساخت هم برا پلی استیشن و هم Xbox ها اینطور که بنده اطلاع دارم... ولی نرم افزار های دیگری هم هستند نظیر 3dstudio Games که البته موتورشان نسبت به کائیست ضعیف تر است و بازی هایش تقریبا سطح پایین تر اما برای مبتدی خوب می باشد. یکی از امکانانت جالب کائیست راحتتر نمودن کار برنامه نویسی است. چرا که یکسری ابزارهای پیشفرض دارد که با انتخاب آنها یکسری برنامه ها ی دستی را خودش می نویسد.

برای بازی سازی احتیاج به صدا گذاری هم می باشد که این هم باید در نظرگرفته شود... با نرم افزار های AdobeAudioEditor می توانید صدای خود را ضبط نموده و روی آن کار کنید

البته نحوه ورود صدا و یا برنامه نویسی خود آموزش بخوصص خود را دارد که صدا کجا ودرچه زمانی و مکانی باید پخش شود و با برنامه نویسی هم باید گفت که یک واقعه مثل خوردن توپ به زمین کی باید اتفاق بیفتد

البته بنده دنبال گیر آموزشش می شوم وسعی میکنم اینجا آموزشش را بزارم

نکته قابل توجه ومهم اینه که اگر نرم افزار کاائیست رو گیر آوردین سعی کنید جسم سازی را در مکس یاد بگیرید تا جسم هایی که می سازید از لحاظ طبیعی بودن بهتر باشند وآنها را بتوانید وارد کائیست کنید

پس تا به اینجا آموختیم که برای بازی سازی احتیاج به نرم افزار های انیمیشن سازی و برنامه نویسی و صداگذاری می باشد البته خالی از وجه نیست که نرمافزاری چون Photoshop هم لازم هستش برای زیبا تر نمودن کار.

در پاسخ بعدی سعی می کنم در مورد داستان نویسی و موضوع بازی و میزان قدرت نرم افزارها صحبت کنم

مجتبی شعبانزاده
  •  28/9/1386, 9:06 PM 6166 در پاسخ به 6142

سلام

منم با شما موافقم .

تری دی گیم استدیو گرافیک پایینی را ساپورت می کند و در قسمت مدل ادیتور آن هم نمی توان به خوبی و به راحتی تکسچر ها را بر روی مدل انداخت

من با این برنامه کار کردم ولی تا حالا بهترین بازی که باهاش ساختم این بوده که یه هواپیما رو داخل یه سری راهرو به حرکت در میاریم . البته آموزش هایی هم روی سایت tizhoosh.com گذاشتن ولی اصلا زیاد به درد نمیخورن توصیه میکنم تا برنامه نویسی بلد نشدید سراغ این جور نرم افزار ها نرید .چون من خودم تری دی مکس رو واردم ولی توی برنامه نویسی کم اوردم.شما هم جنابmsms1357

بهتره اول شروع به آموزش برنامه نویسی کنید تا بچه های علاقه مند  حساب کار دستشون بیاد. تمام دستور های توابع و اکشن ها و .... رو لطف کنید بذارید و در مورد کارایی هر دستور هم مثال بزنید و در قالب یک فایل اون مثال رو روی یه سایت آپلود کنید تا بچه ها گام به گام به شما جلو برن.

مدل های اشیا و انسان و وسایل منزل و .... تا دلتون بخواد فت و فراوونه توی سایتهای تری دی مکس . برا همین هم لازن نیست که مدل سازی در مکس رو یاد بگیرید البته برای شروع میگم.

بازی سازی در درجه اول بجز فیلم نامه و داستان یه اسکریپت خوب میخواد که اونم جناب 1357 قراره آموزششو بذارن.

برنامه کایست تری دی رو کار نکردم ولی میدونم از تری دی گیم استدیو از لحاظ گرافیکی بهتره.

راستی یه چیزه دیگه کسایی هم که اصلا برنامه نویسی بلد نیستن  یعنی در حد صفر  اند ، میتونن بازی های اکشن اول شخص رو با برنامه fpscreator v1بدون هیچ زحمتی بسازند و اونو روی سی دی رایت کنند و حتی به دیگران بفروشند. البته این نرم افزار علاوه بر مزایای خوبش معایبی هم داره که اگر کسی مایل بود پیغام بده  توضیح میدیم.

•  2/10/1386, 12:51 AM 6172 در پاسخ به 6166

سلام علیکم

وسلام خدمت برادر بزرگوار جناب شنبا

مطالب زیبایی نوشتید و بنده استفاده کردم اگر اطلاعات دارید حتما شروع کنید و یه دوره آموزشی بزارید از نرم افزاری که باهاش کار می کنید

از طرفی دیگر بنده هم وعده داده بودم در مورد داستان نویسی بنویسم

خدمت خوانندگان محترم عرض کننم که داستان هایی که می سازن تو بازی های مختلف مثل ندای وظیفه مطمئنن هدف دار درس می کنن

و داستانهاشون به نوعی مرتبط با اسلامه چه مستقیم چه غیر مستقیم مثلا در همین ندای وظیفه چهار که جدید ساختن و بسیار گرافیکی  کسی که به عنوان یک گروه تروریسی مورد حجوم نیروهای روسی و آمریکایی هستش صحبت از اخوت و ایجاد یک فضای برادری جدید می کند و جالب هستش که داخل عربستان هستش و بنده برای اولین بار که دیدم فک کردم که برای امام زمان (عج) ساختن که خیلی ناراحت بودم از دست رو دس گذاشتن ماها و بیکار ننشستن اونا... اما تحقیقی کردم دیدم در ظاهر مثل اینکه یک گروهی هست روسی که بر علیه روسیه برمی خیزه و میاد تو عراق و نیرو جمع می کنه اما در حالی که اصلا عراق نبود بلکه عربستان بود و مطمئنن با توجه به اینکه شخص تروریست بازی صحبت از اخوت و برادر و روز جدید می کند و مردم برای او هورا می کشن نشان از همچین هدفی داره و خدا اینا رو لعنت کنه

خب با چنین وضعی فک کنم ما اگر در جبهه بازی سازی بخواهیم فعالیت کنیم فک نکنم بهتر از این باشه که در مورد دین بازی بسازیم و چیزهایی جدید تری بسازیم و محدود به تفکرات غربی نباشه

مثلا در مورد جنگ ایران وعراق بنده داستانی می خوام طراحی کنم که تا لحظه عملیات رو طراحی کردم و در این داستان بجای گذاشتن سختی و آسانی بازی همون هارد وایزی بنده فرهنگ شهادت گذاشتم در این بازی هدف فقط کشتن نیس که بکشی و بری بلکه اگر هم شهید شدیم بازی ادامه دارد و میرسد به این زمانه و از طرفی دیگر هم در این بازی سعی کردم قدرت ایمان کار بزارم که بنا بر شرکت در مراسم های دوکوهه مثل نماز و ادعیه خوانی یا زیارت عاشورا قدرت ایمانش افزایش یابد و اگر قدرت ایمانش بطور مثال به حد مورد نظر که مثلا 100 می باشد رسید آنگاه شخص به عنوان فرمانده گردان و بالاتر از آن فرمانده لشکر انتخاب می شود والا بنا به قدرت ایمانش از سرباز معمولی تا راننده تانک یا آرپیچی زن و غیره می باشد

البته چیزی که در بازی برای بنده خیلی اهمیت داره گرافیکشه و کیفیت تصویرش

البته برنامه نویسیم هستش ولی مهم گرافیکشه ووقتی که میبره

اعضای گروه سازنده این بازی همه مومنین هستن حتی با ذکر یک صلوات و فرستادنش به این گروه می تونید در بازی سازی شرکت کنید

بنابر این در بازی باید خلاقیت به کار ببریم و بازی بسازیم و نباید بیکار بشینیم بخدا دشمن می خواد نفوذ کنه وچه بسا نفوذم کرده و ما باید هوشیار باشیم این مقدسات بزرگ رو با بازی ها به خورد مردم میدن و خدا اینا رو لعنت کنه و بیشتر از اون منافقای داخلی رو لعنت کنه که هرچی می کنن برای خدایان خودشون می کنن خدایانی چون آمریکا اروپا و اینا دیگه

وآیا اینها نشنیدن که خدا روزی اینها را به آتش می اندازد و از خدایانشان هیچ کمکی بر نمی آید و خدایانشان را هم با آنها به عذاب داخل می کند

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

مجتبی شعبانزاده
    Filed under:
  •  2/10/1386, 9:00 PM 6174 در پاسخ به 6172

بررسی نرم افزار ها و اینجین های بازی سازی

به نام خدا

خدمت برادر گرامی جناب شعبانی زاده سلام و عرض ادب دارم . شما در هفته چند بار به ا یتجا سر میزنید؟و چند سال دارید ؟ چند سوال داشتم : شما برنامه نویسی را تا چه  حدی کار کردی و  آیا پاسکال کار کردید یا بیسیک ،  هدف شما از درست کردن این پست چیه ؟ آیا می خواهید یک آموزش را شروع کنید آن هم از آماتور تا حرفه ای ؟ یا فقط می خواهید اطلاعاتی را در اختیار دیگران قرار داده باشید .؟ اگر از من بپرسید من  میگم که برای ساخت بازی باید چندین نفر با فکر های مختلف و مهارت های مختلف و با داشتن یک هدف واحد در زمان های تعیین شده و برنامه ریزی درست در هر جایی که باشند ؛ با در نظر گرفتن معیار های بازی سازی ، فعالیتی را  آغاز کنند که منجر به یک نتیجه گیری  شود .چی گفتم !!!!!###

منظورم اینه که با زدن این پست ها بهترین نتیجه ای که میشه گرفت فقط بدست آوردن اطلاعات ولو جزیی است . وگر نه حتی نمی توان یه بازی ساده را هم تا آخرش پی گرفت .

اگه خیلی در زمینه برنامه نویسی  استاد باشیم میتونیم بازی ای  بسازیم  ، که اگر فردا کسی اونو بازی کنه واقعا حس کنه که داره از وقتش استفاده لازم رو می بره . (لذت بازی ) .

شما با کایست کار کردید ؟ اگر جوابتون بله است . بسم الله  شروع کنید به آموزش و اگر می دانید که موتور خوبی است تا ما هم به سراغ آن برویم .. راستی یه چیزی : بازی ای که با این نرم افزار می سازید آیا می شود به صورت یک فایل اجرایی  آنرا در آورد   ؟  یا اینکه نه حتما باید با این برنامه بالا بیاید . که در این صورت اصلا حتی ارزش آن را ندارد که به سراغ بازی سازی با این نرم افزار رفت .مثل تری دی گیم استدیو  نباشد که این طوریه . 

در این پست در مورد یکی از نرم افزار هایی که میشه باهاش بازی های اکشن اول شخص رو ساخت رو مورد نقد و بررسی قرار دادیم . امید است که سودمند باشد

fps creator  >

برنامه ایی است که به شما اجازه میدهد به ایجاد بازی اول شخص خود بپردازید. اگر چه این برنامه به قدر کافی آسان است اما امکانات آن چندان کافی نیست و مهمتر از همه اینکه بازی های ساخته شده توسط آن هم چندان خوب از کار در نمی آیند

در زندگی تمام گیمر های واقعی لحظه ای هست که خود را در حالی که با نفرت به یک بازی نگاه میکنند و فکر میکنند که "خدایا ، اینقدر سخت نمیتواند باشد " پیدا میکنند. و بعد ، پس از مدتی خود را در حالی که به یک کتاب راهنما نگاه میکنند و به این فکر میکنند که " این بنظر سخت می آید؟" میابند. و تفاوت بین این دو عقیده موضوع بحث ماست.

از دسته نرم افزار های کاربر پسند قدیمی است که به عنوان وسیله ای تفریحی بین مردم پخش شده است. این نرم افزار به قدر قابل توجهی آسان است ولی به اندازه ی کافی امکانات دارد که بازی کننده متقاعد شود. پس از 1988 با ساخت نرم افزار افسانه ای Shoot-'em-up-Construction Kit شرکت Sensible شاهد رشد سریع نرم افزارهای بازی سازی(Game Maker) زیادی بودیم که لذت ساختن بازی با آنها بیشتر از بازی کردن بازی های ساخته شده بوسیله ی آنان بود.

First Person Shooter Creator: با این قادر خواهید بود First-Person Shooter بسازید. سوالی نیست؟

برای اینکه بهتر مطلب را متوجه شوید یکی از بازیهای ساخته شده با این نرم افزار را بهتر است بازی کنید. بازی حفره ی سیاه با حجم 50 مگابایت را دانلود کنید. وقتی که بازی میکنید ، پی می برید که با بافت ضعیف Compile شده ، نور پردازی در حداقل سطح قرار دارد و با دانش بر اینکه این بازی توسط چند جوان با امکانات کم ساخته شده به قدرت و امکانات نرم افزار پی می برید.

د (User-Friendly) همیشه یک اوضاع متعادل بین سادگی و راحتی کار با آنها و محدودیت هایی که برای شما قرار میدهند دارند. با این سادگی شما را با طرز کار خود آشنا میکند و براحتی به همه جاهای برنامه پی می برید ولی در بعضی مواقع کمبود های آن شما را مجبور به صرفنظر از بعضی کار ها میکند. در این زمینه FPS Creator نیز همین وضع را دارد ، که البته کمی از سطح معمولی بهتر است. نرم افزار با یک سیستم بر مبنای توری (Grid-Based) کار میکند بطوری که شما براحتی میتوانید با کنار هم قرار دادن مکعب ها و شکل دادن به آنها یک ساختمان تهیه کنید ، دیوارهای مختلف بسازید و ایجاد محیط کنید

فقط کافیست دشمنان را اضافه کنید تا با هوش مصنوعی خودکار کار کنند. پیدا کردن راه هم برای آنها ساده است ، اگر شما بخواهید. فیزیک واقعی نیز خودبخود ساخته میشود و کاراکتر ها با آن هماهنگ میشوند. هم چنین شما قادرید مراحل چند بازیکنه نیز بسازید. همچنین برنامه این قابلیت را در اختیار کاربر قرار داده که بتوانید در اسکریپت های آن دستکاری کنید ، کد های مربوط به هوش مصنوعی را برای هر کاراکتر و شی به سلیقه ی خود تغییر دهید تا در عملکرد آن اثر بگذارد. همچنین کاربران پیشرفته تر میتوانند در نرم افزار دخالت کنند و هوش مصنوعی مورد نظر خودشان را بطور کامل در قسمت قدرتمند و جالب اسکریپت نویسی پیاده کنند. بعلاوه هر چیزی را که بخواهید میتوانید وارد (import) کنید: مدل ها ، بافت ها (Texture) ، صدا و...

اینکه Game Creator ها باز میگردند از هیچ چیز بهتر است. به Doom بر میگردیم ، آن زمان به یک FPS-Creator نیازی نبود. ساختار Doom ساده بود بطوری که براحتی هر کسی میتوانست یک Level ساده ایجاد کند. وقتی که کمی جلوتر رفتیم ، کارکردن با Level Editor به یک مساله ی بسیار پیچیده تبدیل شد ، بطوری که اگر یک متخصص نبودید با یک کار واقعاً مشکل روبرو بودید و سالها طول میکشید تا از پس آن بر بیایید.

·                    افزار این است که کاربر میتواند فایل اجرایی خود را Compile کند و بطور رایگان توزیع کند .(یا حتی بفروشد) این قسمت خیلی از مشکل سختی کار را خنثی میکند.

در حین اینکه ما بازی خود را می ساختیم سیستم مان هنگ های کمی کرد ، اما گذشته از آن بازی Compile شده به طرز قابل توجهی با چیزی که در Editor مشاهده میشد تفاوت داشت. از بزرگترین مشکلاتی که ما هنگام ساخت بازی با آن روبرو شدیم باگ های زیادی بود که در Level دوم خود را نمایان کردند. ما خیلی راحت همه ی آنها را با برداشتن تمام عناصری که باعث به وجود آمدن شان شده بود حذف کردیم. هدف ما کاراکتر بازی را نشان میداد که با طرز دیوانه واری به نازی ها شلیک میکرد اما با وجود این باگ ها یک صفحه ی خالی مشاهده میشد. تست کردن بازی واقعاً مشکل شده بود ، چون بازی در editor خوب نشان داده میشد ولی در بازی compile شده مجبور بودید مرحله ی اول را کامل رد کنید تا از درست کار کردن مرحله ی دوم مطمئن شوید.از قابل توجه ترین کمبودهای نرم افزار فقدان ویژگی ذخیره کردن بازی است.

به عبارت دیگر ، عملکرد نرم افزار اینگونه است: یک تغییر ایجاد کن ، compile کن ،وارد بازی شو تا با مشکل روبرو شوی و ببینی دوباره خراب میشود یا نه و دوباره تکرار همین حلقه؛ برنامه نویسان ، در خانه خود نشسته و میگویند "خوب مگر این چه ایرادی دارد؟" بله ، این کار شماست . اما برای من ، این کار یک مشکل بزرگ است.

یک مثال دیگر از پیچیدگی های نحس در هنگام Compile کردن: بازی را اجرا میکنید. کاراکتر شما در آخر یک راهرو طولانی شروع میکند. شروع به حرکت میکنید. چراغ های قرمزی قرار داده اید که باید یکی یکی روشن شوند تا بازیکن را تا آخر راهرو هدایت کنند. بله این اتفاق هنگامی که در Editor بازی میکنید بطور طبیعی می افتد. اما وقتی در فرم Compile شده بازی میکنید چطور؟ از همان اول کار تمام چراغ ها روشن هستند! چرا؟ این را نمیدانیم ، و هیچ راهی وجود ندارد تا بعد از ساعتها کار بی فایده و اتلاف وقت به این موضوع پی ببریم.

در حین اینکه با خرید این محصول میتوان با ذوق و شوق زیاد FPS خودتان را بسازید ، بجای اینکه بازی یک نفر دیگر را بازی کنید و با وجود دشواری های فراوان و محدودیت های زیاد نمیتوان برنامه را برای هر کسی پیشنهاد کرد ؛ البته بجز کسانی که کاملا مصمم برای ساخت یک بازی سه بعدی تیر اندازی هستند. و البته مصمم ترین آنها! البته شاید بهتر باشد این مصمم بودن خود را برای چیز دیگری به کار ببرند

·                      

منبع : اینترنت

موفق باشید .

شنبهCool

در پایان از زحمات برادر گرامی جناب شعبان زاده تشکر فراوان دارم .

•  6/10/1386, 9:56 AM 6179 در پاسخ به 6174

پاسخ به: بررسی نرم افزار ها و اینجین های بازی سازی

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر جناب شنبا

بنده سر زدم مشخوص نیس یبار دیدی سر زدم یبار دیدی سر نزدم

و سن و سالم زیاد ندارم

برنامه نویسی هم چندان کار نکردم ولی خیر باشد بلدم یه چیزایی

اما استودیو مکس کار کردم و کارایی رو بلدم انشاء الله

http://usera.imagecave.com/sootedil/GonbadVManare.jpg

http://usera.imagecave.com/sootedil/Haramaga.jpg

این دوتا عکس رو می تونید یه نیگاه بندازید

ولی شما فک می کنید که برای ساخت یک بازی تک نفره میشه رفت تو میدان؟

البته حتما باید گروهی باشه اما با این اوصاف اگرم تنها باشم هم باز تاجایی که در توان دارم پیش میرم و انشاء الله تا اینجا جلو رفتم از این به بعدم جلو میرم

اما در مورد بازی سازی با اف پی اس بنده با این نرم افزار کار کردم ولی این نرم افزار برای ساخت اونچیزی که مادلمون میخواد اصلا کافی نیس چون تفنگهاش و یا زمینش همه اونطوری که کشورهای خارجی می خوان و البته راه هم داره تا جایی که من می دونم آدمهاش و تفنگهاش رو تغییر بدیم اما باز کافی نیس

درمورد سی استودیو گیم هم بشما عرض کنم اینطور که شما می گید نیس اون نرم افزاری که شما دارید نرم افزار اصل استودیو گیم نیستش فک کنم تو سایتش بتونید اصل نرم افزار رو دانلود کنید و اون به اگزه تبدیل میکنه انشاء الله

از طرفی دیگر هم کائیست هم باید اصلش رو پیدا کرد البته نرم افزار ویژوال سی بهتره چون هم می تونه اگزه کنه هم می تونه فایلهای ساخته شده در  نرم افزارهای سه بعدی ساز قوی رو هم بکار ببریم البته

Visual c#

که بیشتر به بازی سازی میخوره

یاعلی مدد

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مجتبی شعبانزاده
  •  12/10/1386, 11:41 PM 6197 در پاسخ به 6179

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر جناب شعبان جان

آقا شما بیشتر مدل سازی در مکس رو کار کردی . من عکس ها  رو دیدم . ای بد نبود  ولی هنوز خیلی چیزا توی مدل سازی هست که باید ان شاء الله سعی کنی یاد بگیری . تری دی مکس دنیایی  است که هر چی برب تو نخش  بیشتر به عمقش پی میبری .

شما متریال ادیتور  رو باید خوب یاد بگیری البته اگه میخوای بافت های زنده رو روی اشیاء داخل بازی بندازی.

در ضمن انیمیشن رو هم باید کار کنی . یعنی بتونی برای داستان  بازیت یه فیلم با مکس بسازی که یعد از بردن هر مرحله  اون نمایش داده بشه .

راستی یه چیزه دیگه میدونی فقط من و تو ایم که به این قسمت سر میزنیم .پس بهتره که  خودمون زودتر دس به کار بشیم  . کمتر حرف بزنیم . البته من .

شما بگید که میخوایید با چه برنامه ای بازی رو بسازید تا من هم خودم رو با اون برنامه آپدیت کنم .

برم یه چیزایی  آماده کنم حالا اسکریپی ،  مدلی،  بافتی  و ...من الان در گیر امتحانات ام و لی سعی میکنم  بعد از  امتحانات  بیشتر به اینجا سر بزنم .من در هفته یه روز زو سعی می کنم حتما  بیام سر بزنم . خودت بهتر میدونی درس ها نمی ذارن که .

راستی اف پی اس آشغال ترین موتور بازی سازی است که تا حالا دیدم . با اون هوش مصنوعی مزخرفش. اصلا به درد بازی سازی نمی خوره. پس روی اون حساب نکن .

خوب باید برم بخوابم. فعلا تا هفته بعد

موفق باشی

•  17/10/1386, 9:18 AM 6211 در پاسخ به 6197

در اوایل دهه ۶۰ میلادی رایانه وسیله ای خاص و تا حدودی تجملی محسوب می شد كه در دسترس همگان نبود، راسل از دانشجویان دانشگاه MIT نخستین بازی رایانه ای را با نام Spacewar نوشت

اکنون نیز این ابزار مورد استفاده محافل صهیونیستی  قرار می گیرد در کنار این ابزار ،صنعت نو ظهور بازی های رایانه ای به علت خصوصیات ویژه خود به ابزار نوین عملیات روانی تبدیل شده اند  ولی متاسفانه تا كنون به اين محصول فرهنگي توجه جدی نشده است.با بررسی كمي و كيفي بازی های رایانه ای مي توان به ميزان تاثير گذاري این صنعت نسبت به ساير صنایع  مانند صنعت فيلم هاي سينمايي پي برد.عواملی کمی چون مدت زمان صرف شده توسط كاربر و عوامل کیفی چون گرافيك،صدا و تعامل، ابتكار سير داستان، كنجكاوي، پيچيدگي وتخيل، منطق، حافظه،بازتاب ها، مهارت هاي رياضي، چالش حل مساله و تجسم از جمله جنبه هاي فني، رواني و فردي است كه کاربر را جذب بازي ها ی رایانه ای  مي كند.كار مستقل، مداومت در بازي، لذت بردن از بازي، مشاركت فعال، تعامل مشاركتي، ساختار گروهي، يادگيري، رقابت يا همكاري گروهي و فرصت هاي برابر در بازي ازجمله عواملي است كه در فرد براي ادامه بازي ايجاد انگيزه مي كند.

از جمله دلايل عدم توجه به اين موضوع مي توان اين موارد را ذكر كرد

1-
    عمر زيادي از اين پديده نمي گذرد

.
    2-
    بازيهاي رايانه اي بيشتر مورد توجه قشر كودكان و نوجوان است

3-
    با توجه به اينكه تاثير ات آن بلند مدت بوده و در كوتاه مدت مشخص نمي شود هنوز احساس نياز به تحقيقات جدی در اين زمينه احساس نشده است.

ولي با دلايل كمي و كيفي زيادي مي توان به ميزان تاثير گذاري اين بازي ها  نسبت به ساير محصولات حتي فيلم هاي سينمايي پي برد.

(راجر ایبرت) یکی از بزرگ‌ترین منتقدین سینمایی هالیود می باشد در مصاحبه ای با سایت معتبر IGN اکیدا به استدیوهای فیلم سازی هالیود هشدار داده و اظهار داشته که اگر اوضاع به همین منوال پیش برود تا یکی دو سال دیگر تماشاگری را در سالنهای سینمایی نبینیم.و همه به سراغ بازی های کامپیوتری بروند

بازي رايانه اي و عمليات رواني:

عمليات‌رواني:

«عمليات‌رواني عبارت است از استفاده دقيق و طراحي شده از تبليغات و ساير امكانات به منظور تأثيرگذاري بر افكار، احساسات، تمايلات و رفتار گروههاي دوست، دشمن و بيطرف، براي دستيابي به اهداف ملي»

عمليات رواني به دوبخش تقسيم مي شود

1-عمليات‌رواني استراتژيك

2- عمليات‌رواني تاكتيكي

كه بازي هاي رايانه بيشتر در بخش اول يعني عمليات رواني استراتژيكي قرار مي گيرد.
    اين عمليات، عموماً براي پيشبرد اهداف گسترده يا درازمدت و در هماهنگي با طرح‌ريزي استراتژيك كلي طراحي شده و معمولاً داراي تأثيراتي درآينده دور است. مخاطبان اين عمليات‌را شهروندان و نظاميان دشمن كه خارج از منطقه جنگي بسر مي‌برند و همچنين كل جمعيت كشورهاي دوست، بي‌طرف، يا دوست دشمن ما (متعهدان دشمن) تشكيل مي‌دهد

هر چند كه نمي توان همه بازي هاي رايانه اي را جز اين برنامه محسوب كرد ولي عمدتا بازي هاي رايانه اي جنگي يا همان war game كه توسط شركتهاي خاصي مانند شركت كوماوار ،شركت Conflict يا مجموعه بازيهاي دلتا فورس جز از اين عمليات هستند.

از جمله مقاصدي كه در عمليات رواني استراتژيكي  پيگيري مي شود

1-تشريح خط مشي‌ها، اهداف و مقاصد سياسي كشور خودي براي مخاطبين و ارائه استدلالهاي پشتيباني از آن خط‌مشي‌ها و غيره.

2-برانگيختن افكار عمومي  به طرفداري يا عليه يك عمليات نظامي

.
    3-
    پشتيباني از تحريمهاي اقتصادي و ديگر اشكال غيرقهرآميز اعمال فشار عليه دشمن.

1-تشريح خط مشي‌ها، اهداف و مقاصد سياسي كشور خودي براي مخاطبين و ارائه استدلالهاي پشتيباني از آن خط‌مشي‌ها و غيره.

بيشترين بازي هاي رايانه اي در راستاي اين هدف  توليد و به صحنه بين المللي عرضه شده است.
    عنصر مشترك تمامي اين بازي ها اين است كه كاربر در نقش يك سرباز شجاع و زبده غربي عمدتا نيروي ويژه دلتا فورس(Delta Force) آمريكا يا) S.A.S (انگليس و يا حتي نيروهاي حافظ صلح سازمان ملل براي گسترش آزادي هاي فردي و دمكراسي و مبارزه با گروهها و سازمان تروريستي دولتي يا غير دولتي و یا حتی موجودات فضایی و یا تخیلی که بشریت را به سوی نابودی می کشاند  وارد عمل شده و هدفي جز مبارزه و نابودي تروريستها و نجات بشریت ندارند.

ایالات متحده آمريكا سعي دارد با این برنامه هاي  فرهنگي، تجاوزات نظامی خود را در ميان ملت آمريكا و حتي ساير ملتها امري عادي ،انسان دوستانه و درراستاي گسترش صلح و دمكراسي در سطح جهان نشان دهد.سعي مي شود اين موضوع القا شود كه آمريكا نماد خير مطلق در جهان است و هر فرد يا گروه يا دولتي كه مخالف او و ارزشهايش است محورهاي شرارت و شيطاني هستند.

در قبل از فروپاشی شوروی ریگان لقب «امپراتور شرور» را به اتحاد جماهیر شوروی داد و پس از آن جرج دبلیو بوش ا;کشور هایی چون  ایران و عراق با عنوان  کشور های پلید(شرور) (the evil ones) نام برد.

در همین راستا برخی از باز های رایانه ای به جنگ جهاني دوم و مبارزه با دولت نژاد پرست نازي پرداخته  و يا پس از آن به مبارزه با كمونيستهامی  پردازد.

پس از فروپاشي اتحاد جماهیر شوروي ،آمريكا سعي مي كند كشورها و گروههاي مسلمان را بزرگترين خطر براي صلح جهاني معرفي كند.چرا كه به قول نظريه پردازان آنها آمريكا اكنون به جاي اژدهاي بزرگ با مارهاي سمي پرشماري روبروست يا به قول كسينجر با اسلام سياسي به رهبري جمهوري اسلامي ايران.

مقام معظم رهبری در این باره فرمودند