انجمن های شهید آوینی

به انجمن های شهید آوینی خوش آمدید. ورود | ثبت نام | راهنما

پاسخ به: آموزش بازی سازی

•  2/10/1386, 12:51 AM

پاسخ به: آموزش بازی سازی

سلام علیکم

وسلام خدمت برادر بزرگوار جناب شنبا

مطالب زیبایی نوشتید و بنده استفاده کردم اگر اطلاعات دارید حتما شروع کنید و یه دوره آموزشی بزارید از نرم افزاری که باهاش کار می کنید

از طرفی دیگر بنده هم وعده داده بودم در مورد داستان نویسی بنویسم

خدمت خوانندگان محترم عرض کننم که داستان هایی که می سازن تو بازی های مختلف مثل ندای وظیفه مطمئنن هدف دار درس می کنن

و داستانهاشون به نوعی مرتبط با اسلامه چه مستقیم چه غیر مستقیم مثلا در همین ندای وظیفه چهار که جدید ساختن و بسیار گرافیکی  کسی که به عنوان یک گروه تروریسی مورد حجوم نیروهای روسی و آمریکایی هستش صحبت از اخوت و ایجاد یک فضای برادری جدید می کند و جالب هستش که داخل عربستان هستش و بنده برای اولین بار که دیدم فک کردم که برای امام زمان (عج) ساختن که خیلی ناراحت بودم از دست رو دس گذاشتن ماها و بیکار ننشستن اونا... اما تحقیقی کردم دیدم در ظاهر مثل اینکه یک گروهی هست روسی که بر علیه روسیه برمی خیزه و میاد تو عراق و نیرو جمع می کنه اما در حالی که اصلا عراق نبود بلکه عربستان بود و مطمئنن با توجه به اینکه شخص تروریست بازی صحبت از اخوت و برادر و روز جدید می کند و مردم برای او هورا می کشن نشان از همچین هدفی داره و خدا اینا رو لعنت کنه

خب با چنین وضعی فک کنم ما اگر در جبهه بازی سازی بخواهیم فعالیت کنیم فک نکنم بهتر از این باشه که در مورد دین بازی بسازیم و چیزهایی جدید تری بسازیم و محدود به تفکرات غربی نباشه

مثلا در مورد جنگ ایران وعراق بنده داستانی می خوام طراحی کنم که تا لحظه عملیات رو طراحی کردم و در این داستان بجای گذاشتن سختی و آسانی بازی همون هارد وایزی بنده فرهنگ شهادت گذاشتم در این بازی هدف فقط کشتن نیس که بکشی و بری بلکه اگر هم شهید شدیم بازی ادامه دارد و میرسد به این زمانه و از طرفی دیگر هم در این بازی سعی کردم قدرت ایمان کار بزارم که بنا بر شرکت در مراسم های دوکوهه مثل نماز و ادعیه خوانی یا زیارت عاشورا قدرت ایمانش افزایش یابد و اگر قدرت ایمانش بطور مثال به حد مورد نظر که مثلا 100 می باشد رسید آنگاه شخص به عنوان فرمانده گردان و بالاتر از آن فرمانده لشکر انتخاب می شود والا بنا به قدرت ایمانش از سرباز معمولی تا راننده تانک یا آرپیچی زن و غیره می باشد

البته چیزی که در بازی برای بنده خیلی اهمیت داره گرافیکشه و کیفیت تصویرش

البته برنامه نویسیم هستش ولی مهم گرافیکشه ووقتی که میبره

اعضای گروه سازنده این بازی همه مومنین هستن حتی با ذکر یک صلوات و فرستادنش به این گروه می تونید در بازی سازی شرکت کنید

بنابر این در بازی باید خلاقیت به کار ببریم و بازی بسازیم و نباید بیکار بشینیم بخدا دشمن می خواد نفوذ کنه وچه بسا نفوذم کرده و ما باید هوشیار باشیم این مقدسات بزرگ رو با بازی ها به خورد مردم میدن و خدا اینا رو لعنت کنه و بیشتر از اون منافقای داخلی رو لعنت کنه که هرچی می کنن برای خدایان خودشون می کنن خدایانی چون آمریکا اروپا و اینا دیگه

وآیا اینها نشنیدن که خدا روزی اینها را به آتش می اندازد و از خدایانشان هیچ کمکی بر نمی آید و خدایانشان را هم با آنها به عذاب داخل می کند

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

مجتبی شعبانزاده
    Filed under:
View Complete Thread
تهیه شده توسط Community Server (Personal Edition)