سلام علیکم
خسته نباشی مومن
خداقوت
بنده خدمت شما عرض کنم که اون خانواده هایی که از هم طلاق می گیرن تا پسراشون معاف بشن بخاطر این طلاق می گیرن که شرط معافیت پسرشون طلاقه بودن پدر مادرشونه دیگه درسه؟
ولی من صحبت از طلاق نکردم و گفتم شرط معافیت ازدواج باشه
و بعید بدونم ازدواجا صوری بشه مگر در شرایطی خاص البته سازمان نظام وظیفه اگر دس به چنین کاری بزنه از چند لحاظ دچار زیان میشه وما باید اهم و مهم رو ببینیم و بنده گفتم اگر می خواد مشکل ازدواج حل بشه اینم یکی از راهاشه که البته نظام وظیفه می تونه کارهایی انجام بده
بطور مثال بنده الان دانشجو هستم و سربازی هم دارم شما مطمئن باشید که اگر من سربازی نداشتم دستم برای ازدواج بازتر بودو راحتتر می تونستم ازدواج کنم
و متاستفانه طرح آقای قرائتی هنوز جا نیافتاده و متاستفانه تر خانواده خودم هم قبول نداره این قضیه رو و شما مطمئن باشید که بنده از اونا نیستم که بخوام خرمو از پل بگذرونمو هم ولایتی خودمو فراموش کنم
و بنده خودم رو خودم و خانوادم امتحان کردم این قضیه رو اما متاستفانه چون از طرف دولت ممکنه هیچگونه همایتی نباشه نسبت به چنین ازدواج هایی خانواده ها ممکنه ترس داشته باشن از پا پیش گذاشتن که نکنه پسرم ازدواج کنه کار پیدا نکنه ... نکنه دخترم ازدواج کنه بعد پسره گولش بزنه طلاق بگیره
خب اینا باعث شده که سن ازدواج بالا بره و بنده ناراضیم از این وضعیت مگر آنکه لطفی از جانب حق تعالی باشه که شاید خبر ندارم
ومتاستفانه وقتی این قضیه رو مطرح کردم عده ای برام خندیدن که مثلا تو نمی تونی خودتو نگه داری می خوای ازدواج کنی یا از این حرفا دیگه
درحالی که بنده هرچی فک می کنم می بینم که اگرم اینطور باشه که اینا میگن هم چیز عجیبی نیس
چون آدم هستم نه آدم فضایی یا آدم آهنی که آقا من احساس دارم من نوعی رو میگم... من بغیر از احساس شهوت دارم نعمتی از نعمت های بزرگ اللهی من بغیر از شهوت عاطفه دارم که اینم یکی دیگر از نعمت های خداس و بغیر از اینا من مومنم و باید به دین خودم عمل کنم یا نه؟
خدا بداد اهل ایمان برسه
متاستفانه بنده می بینم که بعضی از تفکرات عقل ناقص غربی بر این کشور نفوذ کرده و عده ای خیال می کنن که ما مثلا تا 25 سالگی آدم آهنی هستیم و باید بریم دانشگاه درس بخونیم و بر روی مغز ما برنامه سوار کنن و بعد از اون تازه احساس پیدا می کنیم
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
مجتبی شعبانزاده