انجمن های شهید آوینی

به انجمن های شهید آوینی خوش آمدید. ورود | ثبت نام | راهنما
در جستجو

پيرامون تاهل

شروع كننده موضوع: golman_18   شروع شده از: 13/3/1387, 9:51 AM   پاسخ ها: 186
صفحه 12 از 13 (187 مورد)   « اولین ... « 9 10 11 12 13 »
Sort Posts: قبلی بعدی
  •  19/8/1386, 12:29 AM 6090 در پاسخ به 150

پاسخ به: پيرامون تاهل

بسم رب المهدی(عج الله

دوستان سلام موضوع مهم وجالبیه فکر کنم برای زمینه سازی ظهورتشکیل خانواده هایی برای رسیدن به این هدف والا

ذر کنار آرامش فکری سلامت روحی واجتماعی روهم تضمین می کنه ان شاالله خدا به همین زودی تمام مجردها رو به بهترین وجه از مجردی در بیاره

اللهم عجل لولیک الفرج

التماس دعا یاحق

راستی ولادت کریمه اهل بیت نزدیکه از میتونیم ازشون عیدی بگیریم ،از شون زیاد بخواهید که کریمه اهل بیت هستن

•  26/8/1386, 10:01 AM 6110 در پاسخ به 69

Re: پاسخ به: پيرامون تاهل

جناب گلمن دوباره پيداش شده. ديدم دوستان مبحث تاهل رو دوباره زنده كردند. اميدوارم توي اين مدتي كه ما غايب بوديم حداقل دستي و آستيني بالا زده باشين و من باز هم توي اين مباحث به تنهايي بحث تجربي نداشته باشم.

مويد باشيد.

•  27/8/1386, 7:29 PM 6112 در پاسخ به 6110

پاسخ به: Re: پاسخ به: پيرامون تاهل

به به . جناب گلمن. عرض سلامٌ عليكم

بسيار منور فرموديد. شما كجا اينجا كجا؟! بسيار خوش تشريف آوردين. اين تجربيات شما ما رو كه متاهل نكرد،‌ شايد بقيه به يه نون و نوايي برسن.

آسوده باش نازنين ،از كنارت آرام مي گذرم...
    مبادا كه ترك بردارد ،چينی نازك تنهايی تو.
  •  27/8/1386, 10:42 PM 6118 در پاسخ به 6110

به نام خدا

من هم به نوبه خود به ادامه این بحث علاقه مندم خدا را چه دیدی شاید دری به تخته خورد و جناب لیبرا هم داماد شدند 

•  29/8/1386, 1:57 PM 6125 در پاسخ به 6118

با سلام. من كه حسابي كم آوردم. اي بابا! اينهمه دعا كرديم اثري نداشت.  هيچكدوم Idea ... پس من ديگه از اين به بعد اظهار نظر نمي كنم.Zip it! تا شما بحثي مطرح بفرماييد اگه راه حلي چيزي به ذهنم رسيد مي نويسم. هر چند فايده اي ندارهTongue Tied دلم براي خودم سوخت.
  •  29/8/1386, 8:27 PM 6128 در پاسخ به 6125

سلام

ببخشید متوجه نشدم سر چه مساله ای اینقدر ناراحت شدید؟ 

•  5/9/1386, 3:30 PM 6132 در پاسخ به 6128

سلام. اي بابا! همش تقصير اين شكلكهاست. من فكر نمي كردم لحن نوشته ام حاكي از ناراحت شدنم باشه. البته از اينكه هنوز دستي بالا نزديد خوشحال نيستم. ولي خب! خدا رو چه ديدي! انشاءالله. . . Angel

راستي نمي خواهيد بحث جديدي رو توي موضوع پيش بكشيد. ما كه ديگه حرفامون كهنه شده. شما جوونترا يه چيزي بفرماييد.

ارادتمند و دعاگوي همه شما.

•  5/9/1386, 3:31 PM 6133 در پاسخ به 6128

سلام. اي بابا! همش تقصير اين شكلكهاست. من فكر نمي كردم لحن نوشته ام حاكي از ناراحت شدنم باشه. البته از اينكه هنوز دستي بالا نزديد خوشحال نيستم. ولي خب! خدا رو چه ديدي! انشاءالله. . . Angel

راستي نمي خواهيد بحث جديدي رو توي موضوع پيش بكشيد. ما كه ديگه حرفامون كهنه شده. شما جوونترا يه چيزي بفرماييد.

ارادتمند و دعاگوي همه شما.

•  6/9/1386, 12:51 PM 6134 در پاسخ به 6133

به نام خدا و با عرض سلام خدمت تمامی دوستان فکر می کنم پیرامون حل مساله تاهل یک مانع همیشگی و جود دارد و آن پول است. یکی از راه حلهای جالبی که برای این مساله مطرح شده است و حاج آقای قرائتی نیز به آن توصیه کردند این است که عروس و داماد عقد کنند ولی ازدواج را بگذارند برای وقتی که شرایط مالی مناسبتر شد. یعنی دوطرف در خانه پدری باشند و خرجشان را هم خانواده هایشان بدهند ولی چون عقد کرده اند می توانند با هم در ارتباط سالم باشند. چنین رسمی در شهر قم وجود دارد و گاه فاصله بین عقد و ازدواج به سه ، چهارسال و بلکه هم بیشتر می رسد از طرفی دو خانواده هم به نوعی تحریک می شوند که زمینه ازدواج را هرچه سریعتر فراهم کنند و مشکلات مالی را با کمک هم و البته به تدریج حل نمایند. البته این روش هم مثل روشهای دیگر ممکن است مورد سوء استفاده عده ای سودجو قرار بگیرد اما به نظر من نسبت به خیلی از روشهای دیگر برتری دارد
  •  7/9/1386, 1:43 PM 6135 در پاسخ به 6134

پيرامون تاهل

سلام

منم با این طرح آقای قرائتی موافقم. البته چند وقت پیشا یه جامعه شناس اومده بود تلویزیون و داشت صحبت می کرد که من یه کمی اش رو دیدم. داشت می گفت وضع جامعه امروز با قبل تفاوت کرده و امروزه خانواده ها باید تا مدتی زیر پر و بال زوج های جوان رو بگیرند. الان نمیشه توقعی که قبلاً از زن و شوهر داشت ازشون خواست. نه دختر الان مثل دختر قدیم است و نه  پسر الان کاملاً می تونه از پس زندگی جدیدش بر بیاد. لذا این پیشنهاد آقای  قرائتی اوون  قضیه رو هم تامین می کنه.

آسوده باش نازنين ،از كنارت آرام مي گذرم...
    مبادا كه ترك بردارد ،چينی نازك تنهايی تو.
  •  15/9/1386, 1:14 PM 6159 در پاسخ به 6135

سلام علیکم ورحمه الله بر شم
    مجتبی شعبانزاده
  •  15/9/1386, 1:22 PM 6160 در پاسخ به 6159

خسته نباشید

خداقوت

بنده پیشنهادی دارم برای طرح آقای قرائتی

اگر واقعا میخواهیم که همت کنیم و مشکل ازدواج حل بشه و سن ازدواج کمتر بشه

خوب راه ها هستش

ولی راهی که در حال حاضر به بنظر موثر تر هستش اینه که

سازمان نظام وظیفه کسایی رو که ازدواج می کنن رو معاف کنه و بخاطر همین موضوع ممکنه خیلی ها ازدواج کنن واین فساد رو کاهش میده

علت عمده فساد همینه در کشور که سن ازدواج بالاست و عقد موقت هم مشکلتر

وبه همین منظور هم میشه از روشی که آقای قرائتی پیشنهاد دادن برای راحتتر شدن مسئله ازدواج بهره برد و هم اگر سازمان نظام وظیفه همکاری کنه جوانها تمایلشون به ازدواج بیشتر میشه

ما مشکل اساسی تر ما نسبت به سربازی فساد هستش که با ازدواج حل میشه

یاعلی مدد

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

مجتبی شعبانزاده
    Filed under:
  •  15/9/1386, 10:28 PM 6161 در پاسخ به 6160

msms1357:

خسته نباشید

خداقوت

بنده پیشنهادی دارم برای طرح آقای قرائتی

اگر واقعا میخواهیم که همت کنیم و مشکل ازدواج حل بشه و سن ازدواج کمتر بشه

خوب راه ها هستش

ولی راهی که در حال حاضر به بنظر موثر تر هستش اینه که

سازمان نظام وظیفه کسایی رو که ازدواج می کنن رو معاف کنه و بخاطر همین موضوع ممکنه خیلی ها ازدواج کنن واین فساد رو کاهش میده

علت عمده فساد همینه در کشور که سن ازدواج بالاست و عقد موقت هم مشکلتر

وبه همین منظور هم میشه از روشی که آقای قرائتی پیشنهاد دادن برای راحتتر شدن مسئله ازدواج بهره برد و هم اگر سازمان نظام وظیفه همکاری کنه جوانها تمایلشون به ازدواج بیشتر میشه

ما مشکل اساسی تر ما نسبت به سربازی فساد هستش که با ازدواج حل میشه

یاعلی مدد

با سلام خدمت جنابعالی

من فکر کنم معافیت سربازی برای ازدواج باعث ایجاد تعداد بسیار بسیار زیادی ازدواج صوری میشه که می توانه نتیجه عکس بده  و به  فساد و تباهی بسیاری از جوونها منجر بشه

همین الان خیلی از زن و شوهر ها به طور صوری طلاق می دن  تا بچه شان به نوعی از معافیت برسه که خودش باعث نابودی خیلی از خانواده ها شده طوری که مسئولین نظام وظیفه مجبور شدند این نوع معافیت را بسیار محدود تر کنند

•  2/10/1386, 1:04 AM 6173 در پاسخ به 6161

پاسخ به: Re: پاسخ به: پيرامون تاهل

سلام علیکم

خسته نباشی مومن

خداقوت

بنده خدمت شما عرض کنم که اون خانواده هایی که از هم طلاق می گیرن تا پسراشون معاف بشن بخاطر این طلاق می گیرن که شرط معافیت پسرشون طلاقه بودن پدر مادرشونه دیگه درسه؟

ولی من صحبت از طلاق نکردم و گفتم شرط معافیت ازدواج باشه

و بعید بدونم ازدواجا صوری بشه مگر در شرایطی خاص البته سازمان نظام وظیفه اگر دس به چنین کاری بزنه از چند لحاظ دچار زیان میشه وما باید اهم و مهم رو ببینیم و بنده گفتم اگر می خواد مشکل ازدواج حل بشه اینم یکی از راهاشه که البته نظام وظیفه می تونه کارهایی انجام بده

بطور مثال بنده الان دانشجو هستم و سربازی هم دارم شما مطمئن باشید که اگر من سربازی نداشتم دستم برای ازدواج بازتر بودو راحتتر می تونستم ازدواج کنم

و متاستفانه طرح آقای قرائتی هنوز جا نیافتاده و متاستفانه تر خانواده خودم هم قبول نداره این قضیه رو و شما مطمئن باشید که بنده از اونا نیستم که بخوام خرمو از پل بگذرونمو هم ولایتی خودمو فراموش کنم

و بنده خودم رو خودم و خانوادم امتحان کردم این قضیه رو اما متاستفانه چون از طرف دولت ممکنه هیچگونه همایتی نباشه نسبت به چنین ازدواج هایی خانواده ها ممکنه ترس داشته باشن از پا پیش گذاشتن که نکنه پسرم ازدواج کنه کار پیدا نکنه ... نکنه دخترم ازدواج کنه بعد پسره گولش بزنه طلاق بگیره

خب اینا باعث شده که سن ازدواج بالا بره و بنده ناراضیم از این وضعیت مگر آنکه لطفی از جانب حق تعالی باشه که شاید خبر ندارم

ومتاستفانه وقتی این قضیه رو مطرح کردم عده ای برام خندیدن که مثلا تو نمی تونی خودتو نگه داری می خوای ازدواج کنی یا از این حرفا دیگه

درحالی که بنده هرچی فک می کنم می بینم که اگرم اینطور باشه که اینا میگن هم چیز عجیبی نیس

چون آدم هستم نه آدم فضایی یا آدم آهنی که آقا من احساس دارم من نوعی رو میگم... من بغیر از احساس شهوت دارم نعمتی از نعمت های بزرگ اللهی من بغیر از شهوت عاطفه دارم که اینم یکی دیگر از نعمت های خداس و بغیر از اینا من مومنم و باید به دین خودم عمل کنم یا نه؟

خدا بداد اهل ایمان برسه

متاستفانه بنده می بینم که بعضی از تفکرات عقل ناقص غربی بر این کشور نفوذ کرده و عده ای خیال می کنن که ما مثلا تا 25 سالگی آدم آهنی هستیم و باید بریم دانشگاه درس بخونیم و بر روی مغز ما برنامه سوار کنن و بعد از اون تازه احساس پیدا می کنیم

مجتبی شعبانزاده
    Filed under:
  •  5/10/1386, 12:53 PM 6176 در پاسخ به 6173

Re: پاسخ به: Re: پاسخ به: پيرامون تاهل

هوالحق با سلام. خدمت جناب شعبانزاده و ساير دوستاني كه به تازگي به جمع دوستان قديمي اين سايت پيوستند عرض خير مقدم دارم.

مطالب بسيار قابل توجه و مفيدي فرموديد. اين مشكل اكثر جوانهاست متاسفانه كه خانواده ها سعي ميكنند تدبير نمايند تا پسر كاري براي خودش دست و پا نكند نبايد ازدواج كند و تشكيل خانواده دهد.

خدا كند اقلاً تشكيل زندگي هاي موفق درس عبرتي باشد براي اين مدل خانواده ها كه كم هم نيستند. البته شايد هم كمي حق داشته باشند. چون با چشم سر به قضايا و آينده نگاه ميكنند و اينهمه هزينه از اون طرف قضيه مسكن و از يك طرف هزينه هاي جانبي ديگر... خب ديگه آدم كمي ميترسه.

اما دركنار همه اينها: وقتي به عظمت و قدرت كسي كه خودش خودشو به عنوان وكيل خانواده نوپا معرفي مي كند مي انديشي و به صداقتش در گفتار نظر ميكني ديگر مشكلات مادي اجازه عرض اندام پيدا نمي كنند.

خودش فرمود: « از فضل خودم آنها را بي نياز مي كنم. » آيا درياي فضل الهي نهايتي هم داره يا ازش چيزي كم ميشه.

يه مثال براتون ميزنم:

همين قضيه تولد يك فرزند در خانواده: زمانيكه كودك هنوز به دنيا نيامده و در مكاني دست نيافتني مشغول رشد و نمو هست آيا پدر و مادر دلسوز و مهربان قادرند از او مراقبت كنند... هر چقدر تلاش كنند شايد بتوانند يه سيسموني خوب و ... براش فراهم كنند تا شايد بعد از تولدش وسايل آسايش و راحتي او و خانواده اش فراهم بشه ولي اون موقع چطور آيا خداي بزرگي كه لحظه به لحظه مراقب اين موجود لطيف و نازنين بود و اگر حتي يه لحظه نظر عنايتش قطع شود رشته حياتش از هم پاره ميشد

چطور ميشود در اين دنياي ...  او را رها سازد و تنهايش بگذارد.

ازدواج هم يكي از مراحل و پله هاي زندگيست كه باز هم با دست عنايت او رقم ميخورد مي بينيد كه چطور همه دست به كار ميشوند و دلها به هم گره مي خورد و اسباب و لوازم فراهم ميگردد.

اميدوارم خانواده ها مخصوصاً بزرگترا مزه توكل به خداي متعال را به نحوي بچشند

بعد مي بينند كه چقدر راحت ميشه دو تا جوون يه زندگي خوب و نوراني را شروع كنند.

الهي به اميد تو.

صفحه 12 از 13 (187 مورد)   « اولین ... « 9 10 11 12 13 »
View as RSS news feed in XML
تهیه شده توسط Community Server (Personal Edition)