بسمه تعالي
آقا غير از فاميل ، آقاي خاتمي ، آقاي هاشمي و آقاي ناطق و رؤساي سه قوه و دكتر حبيبي را دعوت فرمودند . يك نوع غذا هم درست كرديم . قبل از اينها صحبت خريد بازار شد . پسر آقا گفت : «من نه انگشتر ميخواهم و نه ساعت و نه چيز ديگري» آقا گفتند : خوب نيست . من هم گفتم : «حداقل يك حلقه بگيرند» اما آقا فرمودند: «من يك انگشتر عقيق دارم كه يكي براي من هديه آورده ، اگر دخترتان قبول ميكند ، من آن را به ايشان هديه ميدهم و ايشان هم به عنوان حلقه ، به مجتبي هديه دهد .» قبول كرديم و انگشتر را گرفتيم و بعد به آقا مجتبي داديم . كمي بزرگ بود ، به يك انگشتر سازي برديم تا كوچكش كند و خرجش 600 تومان شد . خلاصه خرج حلقه داماد 600 تومان شد.
به آقا گفتيم در همه ي اين مسايل احتياط كرديم ، ديگر لباس عروس را به دست ما بسپاريد و آقا هم فرمودند : آنرا طبق متعارف حساب كنيد . در همان ايام ، ما خودمان براي پسرمان عروسي ميگرفتيم و يك لباس عروس براي عروسمان سفارش داده بوديم بدوزند ، خلاصه قبل از اينكه عروسمان استفاده كند ، همان شب دخترمان استفاده كرد . بعد اقا گفتند : «من يك فرش ماشيني ميدهم ، شما هم يك فرش بدهيد .» و به اين ترتيب مراسم برگزار شد براي عروسي هم دو پيكان از اقوام ما و دو پيكان هم از اقوام آقا آمده بودند . مراسم در خانه ما تا ساعت 1 طول كشيد .
خانواده ي آقا آمده بودند كه عروس را ببرند . البته آقا ظاهراً كاري داشتند ، نيامده بودند . اما وقتي عروس را به خانه آورديم ديديم اقا هنوز بيدار نشستهاند و منتظرند كه عروس را بياورند . فرمودند ؟ «من اخلاقاً وظيفه خودم ميدانم براي اولين بار كه عروسمان قدم به خانه ما ميگذارد ، من هم بدرقهاش كنم و به اصطلاع خوش آمد بگويم » . ما خيلي تعجب كرده بوديم و فكر نميكرديم آقا تا آن ساعت شب بيدار باشند . حتي آقا آن شب هم غذا نخورده بود . چون خانواده آقا سرشان شلوغ بود . به آقا غذا نداده بودند . آقا گفتند : «دكتر! امشب شام هم نداشتيم من به يكي از پاسدارها گفتم شما چيزي خوردني نداريد ؟ آنها گفتند كه غير از كمي نان چيز ديگري نداريم . گفتم : همان را بياوريد . ميخوريم .»
بعد هم كه عروس وارد شد ، آقا چند دقيقهاي برايشان در مورد تفاهم در زندگي و شرايط و اهميت زندگي زناشويي صحبت كردند و تا پاي در خانه ، عروس را بدرقه كردند و خوش آمد گفتند . رعايت آداب حتي تا چنين جايگاهي چقدر ارزش دارد . اينها از بركت انقلاب اسلامي و خون شهداست .
ايشان دستور دادند حتي از ريزترين وسايل دفتر استفاده نشود ؛ چون مال بيتالمال است . حتي اگر مشكل وسيله نقليه هم پيش آمد ، اجازه ندارند از وسايل دفتر استفاده كنند .
نقل ا ز : حجتالاسلام پاينده از اعضاي دفتر رهبر معظم انقلاب
الهي قو علي خدمتك جوارحي واشدد علي العزيمة جوانحي