انجمن های شهید آوینی

به انجمن های شهید آوینی خوش آمدید. ورود | ثبت نام | راهنما
در جستجو

پيرامون تاهل

شروع كننده موضوع: golman_18   شروع شده از: 13/3/1387, 9:51 AM   پاسخ ها: 186
صفحه 13 از 13 (187 مورد)   « اولین ... « 9 10 11 12 13
Sort Posts: قبلی بعدی
  •  6/10/1386, 9:43 AM 6178 در پاسخ به 6176

پاسخ به: Re: پاسخ به: Re: پاسخ به: پيرامون تاهل

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر جناب گلمن

خسته نباشید

بنده به پدر مادرم حق میدم چون اصلا هیچ تضمینی از جانب هیچ کس جز حق تعالی نیس که فردا این دو جوان که می خوان زندگی نو تشکیل بدن وسایل اولیه و احتیاج زندگی خودشونو فراهم کنن

یعنی حقیقتا هیچ تضمینی نیس

نمونشم تو زندگی خود بنده هم هست مثلا دایی بنده الان حدود شاید چهار سال هستش که ازدواج کرده ولی هنوز تو خونه پدریش زندگی می کنه تو یه اتاق کوچیک

و از طرفی هم راننده بود و مسافر بر که با اینکه سه بار اسنادشو ارائه داد به سه مرکز که کارت سوخت مربوط به رانندگی رو بدست بیاره هنوز که هنوزه که از وقت استفاده کردن از کارتهای سوخت گذشته کارت سوخته دایی بنده نرسیده

با کدوم پول خرج زن و بچه خودشو بده؟ گردن کج کنه سمت باباش بابا من بیچاره ام کمکم کن؟ با گدایی کنار خیابان چه فرقی میکنه؟ گاهی حتی شاید گدای سر خیابان از بنده حقیر حقوقش بیشتر باشه

این تبعیض ها هستش متاستفانه یه عده دارن از پول داری زیاد نمی دونن چی بکنن حالا اگر از راه حلال بدست آورده نوش جانش مرگ بر اینهایی که از راه حرام بدست آوردن و یا از بیت المال و مال من و شما ورداشتن

خب با این وضعیت بنده ازدواج کنم که چی بشه

ناچارا چی کار می کنم... تو این دوره که تیرهای بلا ممکنه از چپ و راست بیاد و هیچ تضمینی بر حفظ ایمان ما نیس ناچارا ایمان خودمون رو گرو میزاریم برا اینکه خیر باشد خیر باشد یه خونه ای بتونیم تهیه کنیم یا اینکه شغلی درست و حسابی بدست بیاریم

سر شما رو بدرد آوردم البته هدف بنده از این سخنان نه درد دل کردن در زمینه مشکلات بنده هستش نه اینکه از کسی کمک می خوام

اصلا از هیچ کس هیچ کمکی نمی خوام ولی امیدوارم که به گوش یه عده ای که در نظر دارم برسه که فردای قیامت اگر شکایت کردم هیچ عذر و بهانه ای نباشه

هدف بنده فقط اینه کسایی که چنین شرایط هایی دارن و نمی تونن ازدواج کنن و چنین مشکلاتی دارن بررسی بشه این مشکلات  و در زمینه اش بحث بشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مجتبی شعبانزاده
  •  29/11/1386, 5:28 PM 6274 در پاسخ به 6178

پيرامون تاهل

دفاع قرائتی از ازدواج موقت: به چند خط شكن نیاز داریم

محسن قرائتی گفت: ازدواج موقت را قفل كردیم و می‌گوییم چه كار كنیم، فقط باید موانع را رفع كنیم. مشكل مملكت ما با چند تا خط شكن رفع می‌شود. 
    به گزارش خبرنگار «شریف نیوز»، قرائتی دركنگره خانواده و سلامت جنسی با بیان اینكه خدا كه ما را خلق كرده، مهندسی جنسی را نیز در ما به ودیعت گذاشته، گفت: اگر قرآن را كنار بگذاریم، گیج می‌شویم.
    وی غریزه جنسی را یكی از حكمت‌های خداوند ذكر كرد و گفت: «برای بقای نسل، ارتباط فامیل‌ها و قبیله‌ها، آرام‌بخشی، توسعه شخصیت، شكستن استبداد و خودرایی و شكستن غرور غریزه جنسی در انسان وجود دارد».
    رئیس ستاد اقامه نماز تصریح كرد: «آزادی زن در غرب باعث شده كه غربی‌هادر لذت جنسی هم سرشان كلاه رفته است و لذت جنسی‌شان كمتر از مومنان است زیرا آنها زمانی كه ازدواج می‌كنند، بارها و بارها لذت جنسی را تجربه كرده‌اند و ازدواج چیز جدیدی به آنها نمی‌دهد».
    وی با بیان اینكه «در آمریكا طلاق گرفتن مانند تاكسی گرفتن در ایران است»، گفت: «نظام خانواده در غرب به دلیل هرزه‌گی گسسته است. اسلام توصیه می‌كند در شهوت نیز باید تمركز داشت. خدا به زنان می‌گوید زینت خود را به كس دیگری نشان ندهند. این باعث می‌شود كه در لذت جنسی تمركز به وجود آید و لذت آن چند برابر شود».
    قرائتی با اشاره به اینكه كسی كه همسر دارد، دو ركعت نمازش برابر هفتاد ركعت است، گفت: «زن و نماز یك خاصیت دارند. هر دو آنها از فحشا و منكر جلوگیری می‌كنند. اگر كسی زود ازدواج كند، 60درصد ایمان خود را حفظ كرده است. ازدواج در همه امور زندگی نقش دارد».
    وی ادامه داد: «بسیاری از ازدواج‌ها در سال‌های اول زندگی شكست می‌خورند چون زوجین بچه‌دار نمی‌شوند؛ در حالی كه تمام كمالات انسان در مادر شكوفا می‌شود. ضروری‌ترین نیازهای انسان، نیاز به اكسیژن، غذا و لباس است. قرآن همسران را تعبیر به لباس كرده است. بنابراین نیاز به همسر نیز جزو ضروری‌ترین نیازها است».
    قرائتی با بیان اینكه باید آداب و رسومی را كه خودمان درست كردیم بشكنیم، گفت: «چه كسی گفته زن بیوه نباید ازدواج كند. چه كسی گفته است در محرم و صفر رابطه زناشویی نباید باشد. مشكل ما در كمیسیون نیست، باید آداب و رسوم زائد ازدواج را حذف كرد. اسلام ازدواج را راحت‌ترین كارها قرار داده است اما برای طلاق موانع زیادی گذاشته است. اما ما آمدیم به جای لباس شنا، لحاف به خودمان بستیم و حالا می‌خواهیم شنا كنیم. باید این لحاف را دور بیندازیم».
    وی افزود: «شب اول هر ماه آمیزش جنسی مكروه است جز شب اول ماه رمضان كه این كار مستحب است. این نشان می‌دهد كه باید راه را باز كنیم. برای این كار هم احتیاجی به كمیسیون نیست. كمی عرضه می‌خواهد. اگر دو سه تا آخوند همانند نواب‌صفوی و چند كت و شلواری مانند شهید رجایی داشتیم، این همه مشكل نداشتیم».
    رییس ستاد اقامه نماز ادامه داد: «ازدواج موقت را قفل كردیم و می‌گوییم چه كار كنیم. پدر به دخترش می‌گوید بعد از لیسانس گرفتن ازدواج كن. چه كسی گفته باید چنین قید و بندهایی قرار دهیم. چه كسی گفته باید به دلیل مرگ فلانی تا 40 روز ازدواج را عقب بیندازیم. من دخترم را در دبیرستان شوهر دادم. خودمان هستیم كه برای خودمان گیر درست كرده‌ایم».
    وی با بیان اینكه قرآن می‌گوید یكی از وظایف انبیا، شكستن غل و زنجیرهاست، گفت: «چرا می‌گوییم تا وقتی دختر اول ازدواج نكرده، دختر دوم هم نباید ازدواج كند. چرا پسری كه سربازی نرفته نباید زن بگیرد. پسر زن بگیرد، سربازی‌اش را هم برود. ما باید كاری كنیم كه ازدواج در ایران تسهیل شود. باید قانونی درست شود كه كسی كه زن دارد، كمتر از دو سال خدمت سربازی انجام دهد. ما روی میخ نشستیم میگوییم آخ. چه اشكالی دارد ستادی درست شود برای ازدواج با 14 سكه. با جهیزیه سبك و با فاصله طولانی بین عقد و عروسی. البته در مدت عقد، زن و مرد باید از هم كام بگیرند اما دیرتر سر زندگیشان بروند. این كار چه اشكالی دارد».
    قرائتی ادامه داد: «ازدواج و لذت جنسی آن‌قدر مهم است كه قران می‌گوید وقتی زن ناشزه شد، رختخوابت را از وی جدا كن یعنی لذت جنسی آنقدر اهمیت دارد كه بی‌توجهی به خواست جنسی زن یك نوع تنبیه محسوب می‌شود. در روایت داریم اگر كسی خواست با زنش خلوت كند، حق دارد هیچ‌كس را به خانه راه ندهد، حتی اگر مهم‌ترین مقام مملكت باشد. مشكلات اقتصادی نباید مانع از ازدواج شود. پول نداشتن یك غصه است و ازدواج نكردن هم یك غصه. چرا غصه پول نداشتن را با غصه ازدواج كردن دو برابر كنیم».
    وی با بیان اینكه الان ازدواج‌ها، ازدواج آدم‌ها نیست بلكه ازدواج قالی و ماشین است، گفت: «باید به همان راهی رفت كه خداوند فرموده است. قید و بندهایی هم كه خودمان ساخته‌ایم به این موضوع ضربه می‌زند. پیغمبر روی منبر بود كه یك زن به وی مراجعه كرد و گفت من شوهر می‌خواهم. پیغمبر سخنرانی خود را قطع كرد و گفت چه كسی حاضر است این زن را بگیرد. شأن ازدواج این قدر بالاست».
    رییس ستاد اقامه نماز تصریح كرد: «نمی‌خواهم از دانشگاه آزاد تعریف كنم اما دانشگاه آزاد از زمان تشكیل خود قیدها را برداشته و در بیابان‌ها دانشگاه‌ ساخته است. از مدرسین بازنشسته استفاده می‌كند. چه اشكالی دارد بقیه ارگان‌ها نیز ساختارشكنی كنند. در همین خیابان فاطمی 10 تا سالن سخنرانی وجود دارد كه یكی از آنها كافی است. این پول‌ها باید در جای دیگری خرج شود».
    وی با بیان اینكه هر جا از اسلام دور شدیم برای آن كنگره می‌گیریم، خاطر نشان كرد: «فقط باید موانع را رفع كنیم. مشكل مملكت ما با چند تا خط شكن رفع می‌شود».
    Filed under:
  •  18/12/1386, 7:53 PM 6295 در پاسخ به 6274

پاسخ به: پيرامون تاهل

به نام صاحب نقطه باء بسم الله

بنده قبلا گفته بودم که با پدر مادرم صحبت ازدواج کردم متاستفانه قبول نکردن وهرچی دلیل و مدرک و ماخذ آوردم آخر قبول نشد که نشد. چنان با بنده برخورد شد که گویی پیشنهاد یک عمل نامشروع رو داده بودم. شخصی رو بنده در نظر داشتم که بیان کردم در خانواده، قبول نشد بنا به شرایط عرفی و فرهنگ شهری و خانوادگی.گفتم باشه شما یکنفرور انختاب کنید. گفتند نه واسط زوده. سربازی بری، درس بخونی بعدا

بعد از مدتی دیدم خو مشکلاتی رو که در مقابل ازدواج بیان می کنن جلودار ازدواج باشه، پیشنهاد عقد موقت به خانواده ام دادم بازهم قبول نکردم. الحمد الله تعالی شخصی رو که بنده انتخاب کرده بودم فرزند شهید بودند و نیاز به رضایت پدر نداشتند و بعد از اون هم نیاز به رضایت پدربزرگه که پدر بزرگشون هم به رحمت خدا رفته بود و خواست خدا بود که ایشون نیاز به اذن کسی نداشتن. و من و ایشون در این کشور اسلامی مخفیانه دوماه عقد موقت کردیم.

خدایا! تو از این قلب مجروحم خبر داری و بس

بعد از چند روز باهم به سفر مشهد رفتیم تنها و بی کس و اونجا بیشتر با خصوصیات رفتاری و اخلاقی ایشون آشنا شدم. و به عنوان همسر دائمی خودم راضی بودم. به شهر خودم برگشتم. باتوجه به تکلیفی که نسبت به همسرم داشتم باید به مشهد می رفتم و خدا می داند که چقدر به من سخت گذشت تا توانستم سوار اتوبوس شوم و به مشهد روم. آن هم برای دیدن همسرم!!!

بعد از سفر مشهد با یکی از دوستانم که البته هم سن سال پدرم هستن صحبت کردم و خواستم که بیان و با پدر ومادرم صحبت کنن و راضیشون کنن به ازدواج . روز 22 بهمن ماه اومدن خونه ما و نزدیک 2 ساعت با پدر ومادرم صحبت کردن تا برای ازدواج بنده آنها را راضی کنند.

قرار بود یکی از همین جمعه ها به خانه شان برویم که در کرج بود. برای دیدن. که جمعه اول نشد و من تو بین این جمعه تا جمعه مردم و زنده شدم تا جمعه دیگر برسد و نکند نظر پدر ومادر عوض شود( در حالی که اون طرف قضیه ایشون همسر موقت بنده بودن و من مدتی بود ندیده بودم ایشونو) و خلاصه پدر و مادرم شب پنج شنبه حاج عباس با پدر و مادرم صحبت کردن و گفتند فعلا صبر کنیم. گفتند وضع راه خراب است و نمی دانم یک مه بزرگی تو منطقه کوئین هستش سر صبح و این حرفا... (بهانه) خلاصه مهمانی بهم خورد و به مادر همسر موقت من بر خورد و ایشون هم به همسرم گفتن دیگه حق نداری اسم مجتبی رو بیاری و این چیزا... خلاصه ما دوتا بدبخت چپ و راست خوردیم تهمت خوردیم فحش... در حالی که ایشون همسرم بودن جلوی چشمم به همسرم توهین میشد. خدایا تو شاهدی

بنده هم دیدوم وضع اینطوره و از طرفی هم پدر و مادرم از این ازدواج بشدت ناراضیند تیر خلاص رو زدم و گفتم منصرف شدم. و حقیقتا خواستم که از همسر موقتم دل بکنم اما نشد هرچه سعی کردم نشد. دیدم اینگونه نمی شه بدون خبر پدر و مادر به تهران رفتم و دیگر این آخرین دیدار ما بود ما بخاطر خانواده هایمان از هم جدا شدیم و صیغه نامه رو فسخ کردیم.

خدا الان از حال من خبر داره و بس. اونقدر بتنگ اومدم که به این درو اون در می زنم تا یه نفر پیدا کنم درد دل کنم شاید بیاد با پدر مادرم صحبت کنه راضیشون کنه. (البته دلیلهای پدر مادرم برای نیامدن به این مهمانی از لحاظ عرفی قانع کننده بود اما از لحاظ شرعی به هیچ وجه) بنده اصلا نیاز به رضایت پدر و مادر ندارم ولی حالا که این سنتا اضافه شده پدر ومادرم هم از این سنت اضافی استفاده کردند و درحالی که مادر همسر موقتم می گفت حتما پدر ومادر باید بیان. منم راحی جز این نداشتم.

گفته اند که زنی شخص امام صادق(ع) رفتندو گفتند که آقای من مادر من باعث بهم خوردن زندگی ما شدن و ما از هم جدا شدیم. امام(ع) فرمودند: اگر تک تک رگهای بدنتان را قطعه قطعه می کردن و در می آوردند گناهش کمتر بود

البته خانواده های ما نمی دونستن ولی خواستم بگم حقیقتا نمود این روایت رو در زندگی خودم دیدم حقیقتا رگها بدنم پاره پاره شد

واین شد که الان نزدیک چند روزی از فسخ عقدنامه ما می گذره که روزی نیس که بنده نشینمو گریه نکنم. میگن بابا تو مردی تو چرا

میگم آقا اگر آمریکا به من خواستشو تحمیل می کرد من می دونستم چی بکنم حداقلش این بود برم جان بدم. ولی آخه پدر ومادر من آقای قرائتی چه خط شکنی بکنیم ما؟ چه خط شکنی ای؟ 

مجتبی شعبانزاده
  •  3/1/1387, 12:45 PM 6301 در پاسخ به 6178

مشكلات تاهل

به نام خدا

با سلام

به نظر من يكي از مهم ترين موانع ازدواج جوانان ، نظام آموزشي ماست.

در حقيقت نوع تكاليف  و برنامه ريزي كلاسها در آموزش متوسطه و عالي به گونه اي است كه عملا امكان ازدواج را از دانشجويان سلب مي كند، به اين معني كه دانشجوي پسر به دليل عهده دار بودن نفقه مجبور است كه بعد از ازدواج كار كند و به امورات خانواده اش هم بپردازد ولي به علت فشرده بودن برنامه درسي و تكاليف عملا از عهده چند كار همزمان بر نمي آيد و ترجيح مي دهد بعد از فراغت از تحصيل و بدست آوردن شغل مناسب ازدواج كند.

از طرفي دانشجويان دختر نيز به علت مسئوليتهاي فراواني كه ازدواج ممكن است به همراه داشته باشد مخصوصا احتمال بچه داري ترجيح مي دهند بعد پايان تحصيل به پذيرفتن خواستگاران اقدام كنند.

درحالي كه با اصلاح برنامه ريزي آموزشي و سبك كردن آن مي توان توانايي ازدواج دانشجويان را به ميزان زيادي افزايش داد، مثل اقدام دانشگاه پيام نور در قرار دادن تمامي كلاسهاي درسي در دو روز پاياني هفته كه به دانشجو امكان ادامه كار و پرداختن به فعاليتهاي ديگر زندگي در روزهاي ديگر هفته را مي دهد

•  20/1/1387, 5:20 AM 6314 در پاسخ به 6301

پاسخ به: مشكلات تاهل

البته این مطلب عله تامه نیست

•  11/3/1387, 10:28 AM 6362 در پاسخ به 6295

Re: پاسخ به: پيرامون تاهل

بسمه تعالي

با سلام به همه دوستان عزيز و بزرگوار. از اينكه دير به دير يادداشت مي ذارم عذرخواهي ميكنم.

به محضر جناب msms1357 از رشت:

- رضايت پدر و مادر در هر كاري بسيار شرطه. به هر قيمتي شده رضايت اونا رو بايد جلب كنيم. دعاي خير پدر و مادر حتي بعد از مرگشون باعث خوشي و راحتي و آسايش و خير و بركت در زندگي خواهد بود و هست. من اينو به عينه تجربه كردم. هنوز هم دارم ميبينم. شايد كسي زندگي خوبي داشته باشه ولي خوش نيست اگه پدر و مادرش ازش راضي نباشند.

- هميشه يادمون باشه مال و زن و بچه همه براي امتحان ماست نه نشانه لياقت ما و نه از دست دادنشان نشانه عقوبت و تنبيه ما.

- شما نبايد اينقدر زود كوتاه مي اومديد بايد واسطه محكمتر و قويتري ميگرفتيد و تا انتها با او قدم بر ميداشتيد تا حصول نتيجه كامل.

هنوز هم دير نشده دوباره شروع كنيد. از خداي متعال خيلي كمك بخواهيد كه دل پدر و مادرتون با شما همراه بشه انشاءالله. بيشتر به اونها خدمت كنيد واقعاً در قلبتون بهشون احترام بذاريد و براشون ارزش قايل باشيد. اونا با برادر يا خواهر فرق ميكنند. اونا پدر و مادر شما هستند. مطمئن باشيد خيلي خيلي بيشتر از اوني كه فكر ميكنيد شما را دوست دارند و به آينده شما علاقمندند. سر يك موقع مناسب به راحتي ديواري كه شايد بين شما ايجاد شده است را بشكنيد و با آنها بسيار صميمانه بنشينيد صحبت كنيد اعتراف كنيد اقدام خودسرانه شما اشتباه بوده و از اونا بخواهيد شما را ببخشند و به آنها بگوييد كه با اين اقدام زندگي شما و پيوندي كه حاصل شده بود از هم گسسته است.

از طرفي خانواده همسرتان هم گناهي ندارند. آنها مثل هر خانواده‌اي دوست داشتند دخترشان با عزت و احترام زندگي خود را شروع كند. مسلماً تحمل اين امر برايشان مشكل است.

انشاءالله خداي متعال تفضلاتش را شامل حال شما كند و اين امر به خير و خوشي دوباره از سر گيرد.

شما اول بنشينيد با خودتان كنار بياييد قبول كنيد كه اشتباه از اول از شما بوده كه بدون رضايت پدر و مادرتان اقدام به اين امر نموديد. هيچ وقت به نارضايتي پدر و مادرتان راضي نشويد. البته اين امر مستلزم شكستن دل ديگران نيست. بدون اين كار و رعايت حقوق ديگران هم ميتوان پدر و مادر را راضي نگه داشت.

مطمئن باشيد وقتي پدر و مادرتان ببينند اينقدر براشون ارزش قائل هستيد حتماً تجديد نظر خواهند كرد.

دعاگوي شما هستيم. اميدوارم به زودي خبر خوشي از شما بشنويم.

•  13/3/1387, 9:51 AM 6363 در پاسخ به 6274

Re: پيرامون تاهل

با سلام. از جناب علوي به خاطر اين مطلب خوب و مفيدي كه گذاشتيد تشكر مي‌كنم.
صفحه 13 از 13 (187 مورد)   « اولین ... « 9 10 11 12 13
View as RSS news feed in XML
تهیه شده توسط Community Server (Personal Edition)